Сграда Кранево – Етаж 1
A1 A2

A1

Тип: Апартамент с прилежащ КИЛЕР 7.6
Етаж:
2
Чиста площ: 89,97 m2
Частен двор: 33,23 m2
Склад/килер: 3,32 m2
Общи части: 37,38 m2
Обща площ: 163,90 m2
Цена: 119 600 EUR
Статус: Свободен
Изглед: Изток

A2

Тип: Апартамент с прилежащ КИЛЕР 8.6
Етаж:
2
Чиста площ: 86,90 m2
Частен двор: 38,31 m2
Склад/килер: 3,32 m2
Общи части: 37,62 m2
Обща площ: 166,15 m2
Цена: 119 200 EUR
Статус: Свободен
Изглед: Изток

ЛЕГЕНДА:

Свободен

Резервиран

Зает